Wednesday, September 23, 2015

Hvad bestemmer prisen på dit mobilabonnement

Når man skal ud og vælge et mobilabonnement, så har man mange mobilselskaber at vælge imellem. Det er selvfølgelig positivt. De mange forskellige selskaber, som hver tilbyder deres mobilabonnementer, konkurrerer om at få kunder over på deres side. Det kan de gøre på flere forskellige måder. Måske tilbyder de lidt ekstra i deres abonnementer, som ikke fås hos deres konkurrenter. Det kan også være at prisen er sat i bund, så det er attraktivt at vælge netop deres løsning.

Men det kan ikke kun være konkurrence, som er med til at bestemme prisen. Der er en række parametre, som gør at prisen bliver højere eller lavere, sammenlignet med de andre teleselskaber.

Mange selskaber er begyndt at tilbyde ekstra ”goder” i deres abonnementer. Det kan være et mobilabonnement, som også giver adgang til filmtjenesten Netflix, eller et abonnement som lader en streame musik over nettet. Dette er noget som presser prisen en tak op. Hvis mobilselskabet også skal have en fortjeneste på deres abonnementer, bliver de nødt til at hæve prisen en smule, når ekstra tjenester er inkluderet.

Data er også noget som virkelig påvirker abonnementsprisen. Et selskab som tilbyder lynhurtig 4G data, samt mange GB data at arbejde med om måneden, har typisk også en tak højere priser. Prisforskellen hos et abonnement med 30 GB, sammenlignet med et tilsvarende der kun har 5 GB inkluderet, er enorm. Her er det primært den større mængde data, som står for prisstigningen. Har man et forholdsvist højt forbrug af data, giver det dog god mening at købe mange GB fra starten. Så løber man ikke tør i løbet af måneden, eller risikerer at stå med en ekstraregning.

Ønsker du at finde den bedste løsning for dig, kan du passende benytte siden her. Det er muligt at justere i forskellige parametre, såsom min. Taletid og data pr. måned, for at finde det rette mobilabonnement til dig. Du kan også filtrere med pris, så du kun får vist abonnementer, der er inden for det du vil betale.