Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/chbs.dk/public_html/fp-includes/core/core.fpdb.class.php on line 302
chbs

Friday, September 25, 2015

Vi er afhængige af internettet

Samfundet udvikler sig hele tiden, og det er i høj grad i kraft af en udvikling i teknologien. Indenfor det seneste årti har teknologien medført, at langt de fleste mennesker er blevet mere eller mindre afhængige af en god internetforbindelse. Derfor har de fleste mennesker også en internetforbindelse til rådighed i deres hjem.
Internettet er på mange måder blevet en fast udgift på linje med telefon og husleje. Det er ikke noget man lige kan slippe for, så man kan lige så godt vænne sig til at den regning kommer hvert kvartal.

Priserne på internet varierer meget, alt efter kvalitet, hastighed og ikke mindst udbyder. De fleste har blot valgt den første og den bedste forbindelse og så tænker man ellers ikke yderligere over det, medmindre der opstår problemer med forbindelsen.

Prisen og selve regningen er ikke noget vi skænker mange tanker - det sker jo bare lidt af sig selv. Men i virkeligheden kan der være mange penge at spare, hvis man skifter sin forbindelse ud.
Konkurrencen på markedet er stor, og det betyder også at priserne bliver lavere hele tiden. Det man betalte for 5 år siden er altså ikke nødvendigvis det man behøver at betale i dag.

Langt de fleste forbrugere vil få meget ud af at kigge efter på markedet. Det kan jo være man kan finde en billigere bredbåndsløsning.

Da der er tale om en fast udgift er det også en unik mulighed, for løbende at spare penge. Det er sjældent man kan spare meget på lige netop sådan en udgift, men det kan man altså her, og besparelsen vil man kunne mærke tydeligt i budgettet, da netop denne post fylder mere og mere i en ganske almindelig hverdag.
Derfor kan det godt betale sig at skifte bredbånd.

Wednesday, September 23, 2015

Hvad bestemmer prisen på dit mobilabonnement

Når man skal ud og vælge et mobilabonnement, så har man mange mobilselskaber at vælge imellem. Det er selvfølgelig positivt. De mange forskellige selskaber, som hver tilbyder deres mobilabonnementer, konkurrerer om at få kunder over på deres side. Det kan de gøre på flere forskellige måder. Måske tilbyder de lidt ekstra i deres abonnementer, som ikke fås hos deres konkurrenter. Det kan også være at prisen er sat i bund, så det er attraktivt at vælge netop deres løsning.

Men det kan ikke kun være konkurrence, som er med til at bestemme prisen. Der er en række parametre, som gør at prisen bliver højere eller lavere, sammenlignet med de andre teleselskaber.

Mange selskaber er begyndt at tilbyde ekstra ”goder” i deres abonnementer. Det kan være et mobilabonnement, som også giver adgang til filmtjenesten Netflix, eller et abonnement som lader en streame musik over nettet. Dette er noget som presser prisen en tak op. Hvis mobilselskabet også skal have en fortjeneste på deres abonnementer, bliver de nødt til at hæve prisen en smule, når ekstra tjenester er inkluderet.

Data er også noget som virkelig påvirker abonnementsprisen. Et selskab som tilbyder lynhurtig 4G data, samt mange GB data at arbejde med om måneden, har typisk også en tak højere priser. Prisforskellen hos et abonnement med 30 GB, sammenlignet med et tilsvarende der kun har 5 GB inkluderet, er enorm. Her er det primært den større mængde data, som står for prisstigningen. Har man et forholdsvist højt forbrug af data, giver det dog god mening at købe mange GB fra starten. Så løber man ikke tør i løbet af måneden, eller risikerer at stå med en ekstraregning.

Ønsker du at finde den bedste løsning for dig, kan du passende benytte siden her. Det er muligt at justere i forskellige parametre, såsom min. Taletid og data pr. måned, for at finde det rette mobilabonnement til dig. Du kan også filtrere med pris, så du kun får vist abonnementer, der er inden for det du vil betale.

Køb lækre vine til din samling

Et godt glas rødvin til en lækker bøf, et koldt glas hvidvin til fiskeretten, et glas rosévin i sommersolen på terrassen. Uanset hvad du skal hygge dig med passer vin altid til. Måske du ikke skal hygge dig med noget men bare nyder en fredag aften med et glas vin og ikke andet. Det er størstedelen af voksne mennesker der nyder et glas dejlig vin når det passer. Folk der sætter rigtig meget pris på vin samler sågar på dem, og måske du er en af dem. At have en vinkælder er rigtig mange mænds drøm. Der er noget super eksklusivt over at have sin egen vinkælder, og en smule blærerøvsagtigt. Mange mænd ville elske at kunne vise deres vinsamling frem i en smuk vinkælder. Men for dem der går op i vin ville det selvfølgelig være for vinens skyld, da det er der passionen ligger. At kunne samle alle sine fine vine samlet hvorfra der kan plukkes vinen til de forskellige anledninger.

Måske har du allerede et oplagt sted til dine vine, men er i gang med at opbygge din samling. Er man en rigtig samler holder man nok aldrig op med at kunne samle og finde noget nyt man ønsker at tilføje til sin samling. Men det er for mange mennesker skønt at have en samling af gode vine som man kan nyde og servere for sine gæster. Uanset om du er samler og har fundet en dyr vin eller mange vine du må eje, eller om du bare ønsker flere gode vine i dit vinskab, kan du låne pengene dertil. Du kan låne pengene på nettet. Ved at låne penge online undgår du den tid det tager samt de mange krav der stilles, når du låner penge i banken. Med lån online stilles der ingen spørgsmål til hvad du ønsker at bruge pengene på, og du kan derfor frit bestemme hvordan du bruger dem. Sammenlign lånetyper og læs meget mere her på siden.

Lån til den store TV-pakke

Selvom man måske ikke helt vil indrømme det, bruger mange af os rigtig mange timer foran fjernsynet. Det er altid godt at se en god film, men rigtig mange mennesker bruger det også til at koble af og få tankerne lidt væk i hverdagen. I dag er der så mange forskellig kanaler man kan få, at der stort set altid er noget man gerne vil se. De fleste af os har en eller flere favorit-serier eller shows vi følger med i, i løbet af ugen. Det er også super hyggeligt at følge med i en serie som andre kolleger, venner eller familiemedlemmer måske også følger med i. Når man møder på arbejde eller i skole efter weekendens afsnit af yndlingsserien eller filmen er vist i fjernsynet, kan det være et stort samtaleemne. Men ikke alle har de samme kanaler da der er forskellige størrelser på TV-pakkerne, og har du en lille TV-pakke går du måske glip af meget.

Måske føler du ikke at du kan deltage i samtalen når den begynder at handle om den serie eller det tv-show som du ikke har mulighed for at følge med i. Eller også er du måske træt af at se i tv-oversigten at de ting der vises lige nu, kan du ikke se. Hvis økonomien ikke har overskud til at du kan betale for den store TV-pakke, kan et online lån være dig behjælpelig. Med et lån online kan du nemlig låne ned til meget små beløb, hvilket betyder at du ikke går en lang afbetalingsperiode i møde. Med et lån online kan du have penge til at betale for den store tv-pakke hver måned, uden det skal gå udover dit månedlige budget og andre udgifter. Læs mere om lån online og de mange fordele og muligheder her på siden.