Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/chbs.dk/public_html/fp-includes/core/core.fpdb.class.php on line 302
chbs

Monday, May 23, 2016

Virksomhederne skal se internettets muligheder

En gang var tingene forholdsvist simple, hvis man gerne ville starte en butik eller forretning op. Man lejede sig ind i nogle lokaler som forhåbentlig lå godt placeret, og ventede så på at der begyndte at dukke nogle kunder op. Måske var det nødvendigt med lidt reklamering hist og her, bl.a. på TV, radio eller i nyhedsmagasiner. På denne måde er mange virksomheder startet op – også virksomheder som stadig er her den dag i dag, og har udvidet enormt. Men det er ikke fordi at de blot har holdt fast i alt det gamle, at det er gået godt for deres forretning. Det er typisk fordi de har været hurtige til at omstille sig, og gribe de nye muligheder når de bød sig. Her henviser jeg i høj grad til den teknologiske udvikling, og hvilke fundamentale ændringer internettet har haft, på den måde man driver forretning på. Stort set enhver tøjbutik med ambitioner om stort salg og vækst, har i dag en eller anden form for online del. Det skal gerne være hvor man kan bestille varerne over nettet, og se gode billeder af de enkelte produkter.

Vi som forbrugere stiller i dag store krav til de virksomheder vi er kunder hos. Vi ønsker hurtig levering, et hav af info på internettet, mulighed for nem kundeservice og tjek på deres online del af forretningen. Men lånebranchen har på mange måder ikke ændret sig indtil for nylig, hvor der er kommet gode muligheder for lån på nettet frem. Med de mange nye og ambitiøse låneudbydere på nettet, som tilbyder ordentlige lån med gode vilkår, hvor man kan bruge pengene præcis som man ønsker, er bankerne tvunget til at følge med. Det bliver spændende at se hvordan de traditionelle banker vil tackle den hårde konkurrence fra online låneudbydere, som har fundet ud af hvad kunderne efterspørger.

Tuesday, April 26, 2016

Nordiclån – det nye online lån

Det er altid rart når der er mange valgmuligheder, så man kan være sikker på at komme frem til en ordentlig løsning. Dette gælder også for lån. Men de forskellige lånemuligheder skal også være gode, og arbejde i ens bedste interesse, så man kommer af sted med den mest optimale løsning. I længere tid har markedet for lån på nettet, været præget af en række af de samme udbydere. Det nye Nordiclån tilbyder en helt ny løsning, hvor fokus ligger på dine behov som låntager, med en privatøkonomi der skal hænge sammen.

Fordele ved lånet
Der findes en række fordele ved at tage et lån fra Nordiclån, frem for en anden låneudbyder på markedet. Hos Nordiclån er det ikke nødvendigt at stille en sikkerhed i lånet, hvilket giver en vis tryghed for dig som låntager. Du modtager du svar på din låneansøgning inden for blot en time, hvilket gør at du hurtigt kan blive afklaret i forhold til dine muligheder. Bliver du godkendt til lånet hos Nordiclån, vil du typisk modtage pengene samme dag, og senest en dag efter.

Ordentlige lånevilkår
Nordiclån går målrettet efter at tilbyde et lån med ordentlige vilkår, og er klar over hvad kundens problemstillinger og ønsker er i en lånesituation. Med en lav rente, som starter fra kun 8,73 procent, og en fast månedlig ydelse, kan du være sikker på at dit lån hos Nordiclån er på ordentlige vilkår. Du kan låne helt op til 50.000 kroner, og disponere over det lånte beløb præcist som du ønsker det. Det er ikke nødvendigt at redegøre for hvordan pengene bruges. Med et lån hos Nordiclån, vælger du en af de nyeste og bedste løsninger, på markedet for lån på nettet.

Få penge nu med Nordiclån

Monday, March 7, 2016

Hvad skal der ske i påsken?

Foråret er en dejlig årstid. Ud over at den selvfølgelig markerer afslutningen på en lang vinter, så er det også her at dagene bliver længere, og vi får solen mere at se. Vejret bliver generelt lunere og mere solskinsfyldt, hvilket påvirker humøret i en positiv retning hos de fleste. Med foråret får vi også påsken, og en masse helligdage. Palmesøndag, Skærtorsdag, Langfridag, samt de to påskedage kan her nævnes. Det er en tid hvor det er oplagt at man tager ud og laver noget, hvis man i længere tid har haft nogle planer.

Mange familier vælger at holde en påskemiddag, hvor man har tid til at hygge med hinanden, og få spist nogle gode retter. I løbet af en normal uge er det måske ikke altid man har tid til at samle hele familien. Det er mange kalendere man skal få til at passe sammen. Derfor er påsken en oplagt tid at holde et arrangement. Mange har fri fra arbejde, og tid til at komme forbi. Jo tidligere man sender invitationerne ud, desto større chance er der for at folk har tid. Det behøver heller ikke at være et stort arrangement, hvis det ikke er det man er interesseret i. Man kan også bare invitere den nære familie, eller nogle gode venner, og få en stille og rolig frokost ud af det.

Påsken er også en populær rejseperiode, hvor mange vælger at tage ned og nyde det dejlige vejr, som så småt dukker frem i Sydeuropa. I marts kan man sagtens finde temperaturer over 20 grader, hvis man bevæger sig ned til Sydspanien eller Grækenland. Det kan også være at man hellere vil på en kort storbyferie, så man ikke behøver at tage yderligere fridage. Mange europæiske storbyer kan man flyve til for få hundrede kroner, hvilket gør det muligt for de fleste at have råd til turen. Uanset hvad man vælger at lave i påsken, så er det vigtigt at man giver en selv lov til at slappe af, og lade op til når hverdagen atter står for døren.

Wednesday, February 24, 2016

Gør det nemmere for dig selv, at ordne dine projekter

Nogle gange kan det virke som om, at lige meget hvor mange gode intentioner man har, kan det være svært at få dem ført ud i livet. Flere ting spiller måske ind, som gør at det ikke er en mulighed i øjeblikket. Men det også er vigtigt at man er opmærksom på, hvilke ting som man ikke kan gøre noget ved, og hvad man rent faktisk godt kan overkomme, hvis man laver lidt ændringer. Tidsmangel er en af de helt store ting, som typisk kan komme i vejen for ens ønsker. Skal man planlægge noget bestemt, fx en fest som man længe har tænkt på, eller en spændende ferie med familien, er det nødvendigt med noget tid, som man kan disponere over som det passer en.

Men med en smule omprioritering i dagligdagen, er det nogle gange muligt at finde smartere måder at nå det hele på, så man kan frigøre mere tid til det man vil arbejde med. Det er første skridt på vejen til at kunne klare flere ting. Vi ønsker selvfølgelig alle sammen at kunne tage vores projekter og planlægninger i egen hånd, og det ordnet på en måde som vi er tilfredse med. Det kan være alt lige fra nogle hobbyer man går og har, til en jubilæumsfødselsdag man er ved at planlægge. Men tid er ikke det eneste man kan stå og mangle. I flere situationer er det også hele pengeaspektet, som har betydning for om man kan gøre det man vil.

Det er vigtigt at have råd til alle udgifterne, forbundet med de projekter og sager man går og arbejder med. Som nævnt i nogle tidligere indlæg, er det blevet nemt for privatpersoner at låne penge. Der er mange fordele ved at anvende et internet lån, hvis man skal finansiere noget specifikt. Du kan finde en oversigt over diverse lån på nettet her.

Friday, February 19, 2016

Gode tips til at arrangere en god fest

Det er altid fedt at have en anledning til at holde fest, hvor der er god stemning, sjov og alt det som hører en fest til. I dagligdagen er der måske ikke altid tid til at få snakket med venner og bekendte. Når der er mange ting man hele tiden skal nå, kan det være svært at finde overskud til at tage ud og lave noget. En fest er den helt rigtige anledning. Så kan man komme ud og være socialt med ens venner eller familie, og have en god aften i selskab med hinanden.

Der kan være mange anledninger som ligger op til at man skal holde en fest. Nogle er selvfølgelig større end andre. Hvis man fylder rund fødselsdag, så er det næsten oplagt at man holder en stor fest. Mange vælger i hvert fald at udnytte muligheden, og få inviteret så mange i deres omgangskreds som muligt. Det er kun sjældent at det kan lade sig gøre. Der behøves heller ikke altid være en specielt årsag til at man holder fest. Det kan også bare være en hyggelig sommerfest eller påskefest, hvor årstiden kan fungere som en ”undskyldning” for at have det sjovt.

Til festen skal der selvfølgelig være alt det man ønsker. Hvis det er nødvendigt med ekstra plads, kan man leje et lokale eller fritidscenter. Her er det typisk også nemmere at arrangere noget med live musik, hvor man får nogle artister ud og spille. Det er ikke helt billigt at arrangere en god fest, og det kan godt kræve en del planlægningsarbejde. Det er et af vilkårene ved en sådan begivenhed. Ønsker du at supplere din opsparing med lidt ekstra penge, så der er råd til en god fest, kan du tage et lån på nettet. Du finder bl.a. en række danske lån på nettet her. Se og sammenlign dem med hinanden.