Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/chbs.dk/public_html/fp-includes/core/core.fpdb.class.php on line 302
chbs

Tuesday, January 12, 2016

Der skal være plads til lidt luksus i livet

Det er altid lidt fedt at spare penge, når man handler forskellige ting ind. Det gælder både hvis der er tale om tilbud i tøjbutikkerne, eller det lokale supermarked som holder gode spotpriser på bestemte varer. Fra barnsben har de fleste formentlig lært at det er nødvendigt at vise økonomisk omhu. Det nytter ikke noget at klatte alle pengene væk på overdyre ting. Det er en meget fornuftig tankegang. Hvis man kan få den samme ting billigere, så giver det selvfølgelig mening at købe det.

Men ikke alting handler udelukkende om penge og pris. Selvom de mange deprimerende nyheder i tv, og den nyligt overståede finanskrise som stadig sætter sine spor, kan gå hen og få os til at tro alting er slemt, så må man bare konstatere at det altså ikke er tilfældet. Vi er indtil videre den rigeste generation der nogensinde har gået på denne ord. Vi er alle sammen individuelle mennesker, som har vores egne behov. Der er bare noget man må se i øjnene. Ikke alting handler om at spare. Man må gerne nyde livet en gang imellem, uden at skulle bekymre sig om prismærket.

Derfor kan du godt tage ud på den cafétur med dine veninder. Det er ikke nødvendigt at du bliver hjemme for at spare, når drengene spørger om du vil med ud. Kaffen skal ikke nødvendigvis være den nede fra supermarkedet, men må gerne købes i en rigtig kaffe shop. Pointen jeg prøver at komme frem til er, at vi også skal kunne nyde livet. Finanskrisen hang ved fordi folk blev pessimistiske, og bange for at bruge penge. Du må gerne finde optimismen frem igen. Økonomien går ikke under, og vi skal nok komme igennem skærene sammen. Frygt ikke at hele din privatøkonomi falder sammen, fordi du køber en lidt dyrere jakke, som du længe har tænkt dig at eje. Hvis der er mulighed i økonomien for at bruge lidt ekstra, så nyd det, og brug dem hvor de betyder mest for dig.

Monday, January 11, 2016

Du kan holde mange udgifter i bund

Det er vigtigt at vi bibeholder muligheden for at gøre det vi vil. Selvom hverdagen til tider godt kan føles presset og hård, så er det stadig nødvendigt at finde plads til de ting man interesserer sig for. I takt med at man er blevet ældre, så er der kun kommet flere ting man skal tage hensyn til. Det er både med hensyn til ens arbejdsplads, vennekredsen, samt forholdende i hjemmet og blandt familiemedlemmerne. Specielt økonomien er kompliceret og besværlig for mange mennesker. Det kan være at alle tingene er gået så hurtigt, så man ikke længere føler at man har det fulde overblik.

Det er et problem, hvis man ikke føler, at ens poster i budgettet er som de skal være. Hvis man har måttet tage nogle hurtige beslutninger, eller det er lang tid siden man har skrevet sig op på nogle betalingsaftaler, så kan der sagtens være kommet billigere og bedre alternativer. Ved at sortere i ens budget, kan man finde flere penge til at gøre det man interesserer sig for. Vil man være helt specifik, så kan det bl.a. betale sig at tage et kig på ens mobilabonnement o. Lign.

Mobilabonnementet er for mange bare noget man betaler, uden at bide mærke i hvor meget man rent faktisk får for pengene. Hvis det hele har fungeret nogenlunde indtil videre, hvorfor så bruge tid på at se hvad man har? Men det er faktisk en rigtig god ide at kigge en ekstra gang på hvilket abonnement man har. Regner man over en længere periode, så er mobilabonnementet nemlig en meget væsentlig udgift. Der er typisk tale om mange tusinde kroner, når vi ser hen over en årrække.

I dag er mobilmarkedet så konkurrencepræget, at der er kommet mange gode og billige løsninger. Måske kan du spare helt ned til halv pris, hvis du finder et andet abonnement – og stadig få lige så meget for pengene. På Billigstemobilabonnementer kan du se og sammenligne de forskellige mobilabonnementer med hinanden. Justér alt efter dit krav til min. Forbrug om måneden, samt hvor meget du vil betale.

Thursday, January 7, 2016

Hjælp til at få en god rejse

De fleste ved når man skal planlægge en ferie, at det godt kan være en smule uoverskueligt at finde den bedste løsning. Man vil jo rigtig gerne have det hele ordnet hurtigst muligt, men det er et problem hvis man er i tvivl om, hvorvidt det man har valgt var fornuftigt. Det kræver typisk en del overvejelser, før man beslutter sig for at bestille det hele til ferien. Specielt hvis det er til en destination langt væk, hvor der typisk er tale om at man skal bruge flere penge.

Mange vælger at rejse med et charterselskab, når de skal bestille ferier til udlandet. Der findes mange fordele ved at vælge charterrejser – en af de mest væsentlige er at fly og logi som regel købes i én og samme billet. De hører begge to under samme pris, og mange af de kendte selskaber er også kendt for at være pålidelige og sikre gode løsninger til en, hvilket selvfølgelig er en fordel for kunden. Spies Rejser er et af danskernes foretrukne charterselskaber. Her kan du finde billige ferier til dine foretrukne destinationer, hvor der både er sørget for hotel og fly.

Et alternativ til de klassiske charterferier, er at man selv går ud og bestiller det hele til ferien. Dvs. At man finder billetter til fly, og derefter til et hotel eller andet logi. På denne måde har man en større selvbestemmelsesgrad i hvornår man vil rejse af sted, og hvilket område og hotel man vil bo på. Der er dog en del mere usikkerhed og arbejde hvis man vælger dette. Med rejsebureauer er det dog sjældent at der bliver reklameret for noget falsk, da selskaberne selvfølgelig tjekker om deres samarbejdshoteller har tingene i orden. Ønsker man selv at strikke ferien sammen, kan man finde hjælp til at få billige hotelophold og flybilletter på Momondo.

Kort om fordele ved forbrugslån på nettet

Hvis man overvejer at tage et lån, så har man en række forskellige valgmuligheder. Det er en god ide at have en ide om hvad de forskellige lån er. Mange vælger at tage lån på nettet, da der er betydelige fordele ved dette. Et af de mest populære lån på nettet er et forbrugslån. Som navnet antyder, så er et forbrugslån beregnet til forbrug.

Hvad hører under dette? Det bestemmer man egentlig lidt selv. Med et forbrugslån på nettet, har man mulighed for at bruge pengene som man vil. Det er ikke nødvendigt at redegøre over for en bankrådgiver, hvad pengene skal bruges på. Det er ganske enkelt op til en selv at beslutte.
Det tager typisk ikke mere end 5 minutter, hvis du vil tage et forbrugslån på internettet.

Låneudbyderne har sørget for at låneprocessen er nem og hurtig, uden alt papirarbejdet man måske kender det fra banken. Ansøg om et forbrugslån hjemme i din dagligstue. Du kan finde et udvalg af forskellige forbrugslån på nettet her

Opfylder dit lån dine behov?

Vi har alle en række væsentlige behov, som skal opfyldes på den ene eller den anden måde. I dette tilfælde vælger jeg specifikt at tale om vore alles forskellige økonomiske behov. Der findes stort set ikke én privatøkonomi som ligner en anden – de er alle en smule forskellige, da vi mennesker af natur er forskellige. En familie med fire børn, i et parcelhus ude i forstaden, har behov som er vidt forskellige fra dem det ældre ægtepar i andelsboligen har. Det samme gælder den ny udklækkede student, og den fyrreårig med stor erfaring på arbejdsmarkedet. Når vi har forskellige behov i privatøkonomien, så er det vigtigt at vi træffer valg ud fra disse. Det skal passe til det vi står og har brug for, og ikke følge et eller andet skema sat op for hvad der skal forestille hele befolkningen.

Derfor er det vigtigt med mange forskellige valgmuligheder, når man skal låne penge. Hvis man før har lånt i banken, så kender man helt sikkert til ulemperne ved dette. Man kan ikke nødvendigvis bruge pengene på lige det man vil, og det kan være nødvendigt at stille en sikkerhed i lånet. Måske bliver man først godkendt, efter lange snakke med ens bankrådgiver. Vælger man et lån på nettet, slipper man for at skulle igennem alt dette. På nettet kan du låne penge her og nu, uden at bekymre dig om bankrådgiveren. Når man først har oplevet hvor smart det er at låne penge på nettet, vil man begynde at foreslå metoden til andre.

Når du finder dit næste lån på internettet, så er det vigtigt at det passer til dine økonomiske behov. Derfor skal du kunne sammenligne forskellige muligheder, og finde det mest hensigtsmæssige valg. Du kan finde en række kviklån på nettet her, og finde den løsning som passer bedst til dig.