Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/chbs.dk/public_html/fp-includes/core/core.fpdb.class.php on line 302
chbs

Monday, March 7, 2016

Hvad skal der ske i påsken?

Foråret er en dejlig årstid. Ud over at den selvfølgelig markerer afslutningen på en lang vinter, så er det også her at dagene bliver længere, og vi får solen mere at se. Vejret bliver generelt lunere og mere solskinsfyldt, hvilket påvirker humøret i en positiv retning hos de fleste. Med foråret får vi også påsken, og en masse helligdage. Palmesøndag, Skærtorsdag, Langfridag, samt de to påskedage kan her nævnes. Det er en tid hvor det er oplagt at man tager ud og laver noget, hvis man i længere tid har haft nogle planer.

Mange familier vælger at holde en påskemiddag, hvor man har tid til at hygge med hinanden, og få spist nogle gode retter. I løbet af en normal uge er det måske ikke altid man har tid til at samle hele familien. Det er mange kalendere man skal få til at passe sammen. Derfor er påsken en oplagt tid at holde et arrangement. Mange har fri fra arbejde, og tid til at komme forbi. Jo tidligere man sender invitationerne ud, desto større chance er der for at folk har tid. Det behøver heller ikke at være et stort arrangement, hvis det ikke er det man er interesseret i. Man kan også bare invitere den nære familie, eller nogle gode venner, og få en stille og rolig frokost ud af det.

Påsken er også en populær rejseperiode, hvor mange vælger at tage ned og nyde det dejlige vejr, som så småt dukker frem i Sydeuropa. I marts kan man sagtens finde temperaturer over 20 grader, hvis man bevæger sig ned til Sydspanien eller Grækenland. Det kan også være at man hellere vil på en kort storbyferie, så man ikke behøver at tage yderligere fridage. Mange europæiske storbyer kan man flyve til for få hundrede kroner, hvilket gør det muligt for de fleste at have råd til turen. Uanset hvad man vælger at lave i påsken, så er det vigtigt at man giver en selv lov til at slappe af, og lade op til når hverdagen atter står for døren.