Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/chbs.dk/public_html/fp-includes/core/core.fpdb.class.php on line 302
chbs

Tuesday, April 26, 2016

Nordiclån – det nye online lån

Det er altid rart når der er mange valgmuligheder, så man kan være sikker på at komme frem til en ordentlig løsning. Dette gælder også for lån. Men de forskellige lånemuligheder skal også være gode, og arbejde i ens bedste interesse, så man kommer af sted med den mest optimale løsning. I længere tid har markedet for lån på nettet, været præget af en række af de samme udbydere. Det nye Nordiclån tilbyder en helt ny løsning, hvor fokus ligger på dine behov som låntager, med en privatøkonomi der skal hænge sammen.

Fordele ved lånet
Der findes en række fordele ved at tage et lån fra Nordiclån, frem for en anden låneudbyder på markedet. Hos Nordiclån er det ikke nødvendigt at stille en sikkerhed i lånet, hvilket giver en vis tryghed for dig som låntager. Du modtager du svar på din låneansøgning inden for blot en time, hvilket gør at du hurtigt kan blive afklaret i forhold til dine muligheder. Bliver du godkendt til lånet hos Nordiclån, vil du typisk modtage pengene samme dag, og senest en dag efter.

Ordentlige lånevilkår
Nordiclån går målrettet efter at tilbyde et lån med ordentlige vilkår, og er klar over hvad kundens problemstillinger og ønsker er i en lånesituation. Med en lav rente, som starter fra kun 8,73 procent, og en fast månedlig ydelse, kan du være sikker på at dit lån hos Nordiclån er på ordentlige vilkår. Du kan låne helt op til 50.000 kroner, og disponere over det lånte beløb præcist som du ønsker det. Det er ikke nødvendigt at redegøre for hvordan pengene bruges. Med et lån hos Nordiclån, vælger du en af de nyeste og bedste løsninger, på markedet for lån på nettet.

Få penge nu med Nordiclån