Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/chbs.dk/public_html/fp-includes/core/core.fpdb.class.php on line 302
chbs

Friday, May 24, 2019

Gør denne uge lidt speciel

Vi går alle og har vores daglige rutiner. De kan være meget svære at lave om på, da det selvfølgelig er nødvendigt med lidt af det samme, når man nu engang har det samme job i dag som i morgen, og der hele tiden vil være en familie man skal tage sig af. Man kan dog stadig lave nogle små justeringer en gang imellem, som rykker lidt til den sædvanlige rutine. Det er nemlig godt af og til at ændre lidt på hverdagens rutiner, så man får noget variation i tilværelsen. Plejer du at stå op kl. 7 om morgenen? Start en halv time tidligere, og brug længere tid på at lave noget godt morgenmad.

Det kan rent faktisk være meget interessant, hvis man forsøger at have en uge, hvor det hele er lidt anderledes og specielt. Eksemplet nævnt tidligere, behøves ikke at være det eneste. Giv dog selv lov til at leve lidt fedt. Spis noget godt mad til aftensmad, eventuelt ude på en cafe, sammen med noget familie. Hvis der er nogle gøremål som ikke nødvendigvis haster, så er det ok ikke at presse det hele igennem på én uge. Skab eventuelt lidt plads i kalenderen, til at du kan slappe af efter arbejde, eller besøge nogle bekendte. Har du nogle børn, som selvfølgelig tager en del af ens fritid, så få dem måske passet en enkelt aften i weekenden af et familiemedlem. Giv dig selv lov til at være lidt ude af huset, sammen med nogle venner eller veninder, hvor det handler om at i skal hygge jer og have det sjovt. Du kan finde et lån som kan bruges på oplevelser og alt muligt andet her.

Hvis du laver en sådan uge, hvor du skubber lidt til rutinerne og det normale, så vil du formentlig føle dig frisk og veloplagt. Rutiner er der intet galt med, men det er også godt med variation.

Hvor får du mest bolig for pengene?

Er din første, store boligjagt startet, eller kribler det i fingrene ved tanken om at flytte til en ny by og starte på en frisk? Inden du sætter tænderne i dit boligkøb, så er der dog flere ting, du måske bør overveje.

Hvilken by, hvilket område, hvilken slags bolig – men vigtigst af alt, hvad dit prisniveau er! Det er dyrt at købe ny bolig, men de færreste er måske klar over, at dit geografiske ståsted har alt at skulle have sagt!

Så medmindre du har fundet drømmevillaen, og der ikke er noget, der skal stå i vejen for jeres kærlighed til hinanden, så bør du læse med her, hvor du får et lille indblik i, hvor du får mest bolig for pengene.

Økonomi vs. Boligdrømme – hvorfor vælger én, når du kan få begge?

Hvert år bliver der lavet en opgørelse over, hvor i landet vi får mest bolig for pengene. Men ved du egentlig, hvad de kigger efter? Kigger de efter kriminalitet i området, kigger de efter smukke omgivelser?

Typisk kigges der på udbudskvadratmeterprisen. Hvis vi udelukkende kigger på den, så er der især 2 steder, du kan tage et smut forbi og slentre ned ad gaderne for at finde drømmehuset – og nej, det er hverken i hovedstaden eller i Hellerup.

Vi skal derimod længere syd på.

Tager vi til Lolland, Falster og endda Tønder kommune, så er der nemlig mange penge at hente, når man kigger på bolig. Her ligger udbudskvadratmeterprisen på under 5000 kr., hvor du til sammenligning skal slippe i gennemsnit 70.000 kr. i København K.

For selvom de fleste drømmer om at bo i de større byer, så er der mange fordele ved at flytte til yderkanterne af Danmark. De naturskønne omgivelser, mennesker, der ikke har lige så travlt med hverdagens stress og jag, men som rent faktisk lever livet, og så er huspriserne lige blevet en realistisk fordel også! Vælger du Tønder fremfor Lolland eller Falster, er du endda tæt på grænsehandlen – så er du tæt på, når der skal handles stort ind til køkkenskabene.

Kan du derimod ikke slippe tanken om at skulle bo i en af de større byer, eller der hvor du har familie tæt på, så er der også den mulighed, at du kan låne de ekstra penge, du har brug for, når du står og skal købe hus.

Hos Moneezy sammenligner vi lån på tværs af markedet, så du har de bedste rammer for at kunne tage beslutningen. Har du først fundet drømmehuset, så er det svært at finde glæden ved andre boliger – og har du planer om at blive boende i lang tid, så kan et lån sagtens være det oplagte valg for dig!

Livet er for kort til en ulykkelig boligsituation – så find, forelsk dig og finansier!